Креатин Sporter Creatine monohydrate - 300 г

Код: 49046-07
Артикул: 820290
Виробник: Sporter
В наявності
489 грн
Скорочений опис
Creatine Monohydrate – дієтична добавка, що містить чистий моногідрат креатин. Рекомендовано приймати всім, хто веде активний спосіб життя та займається різними видами спорту.Сприяє підвищенню сили та витривалості на тре...
Читати далі...
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Креатин Sporter Creatine monohydrate - 300 г

Creatine Monohydrate – дієтична добавка, що містить чистий моногідрат креатин. Рекомендовано приймати всім, хто веде активний спосіб життя та займається різними видами спорту.

Сприяє підвищенню сили та витривалості на тренуваннях за рахунок швидкого відновлення рівня АТФ у м'язах. АТФ (аденезінтрифосфат) – універсальне внутрішньоклітинне джерело енергії для нашого організму. Без цієї речовини нормальне перебіг процесів життєдіяльності неможливе.


Основна функція цієї добавки – забезпечення енергією організму спортсмена під час фізичних навантажень. Ефект від її застосування проявляється з часом при щоденному вживанні. Одна з важливих властивостей моногідрату креатину — зниження м'язової втоми за рахунок нейтралізації кислот, що виробляються в ході тренувань.


Загалом користь креатину в тому, що він є природним енергетиком. Він має здатність накопичуватися в організмі людини, але це потребує певного періоду часу. Насправді таке накопичення відбувається приблизно кілька тижнів від початку його прийому, що пояснюється особливістю кожного організму окремо. Після цього креатин надає більш виражене впливом геть організм. У повсякденному побуті така особливість проявляється дуже мало, але при регулярних навантаженнях ми починаємо відчувати приплив сил, підвищується стійкість до стресів і витривалість.


Рекомендації до прийому:

Порцію 5 г (чайна ложка) розмішати 200 мл води або соку. Приймати 1-2 рази на день бажано через 30-40 хвилин після їди.

Відгуки про Креатин Sporter Creatine monohydrate - 300 г

0
Авторизація
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Креатин Sporter Creatine monohydrate - 300 г

Немає запитань про цей товар.
icon_teleg icon_callback icon_email