Колесо переднє шосе Cadex AR 35 (350000282)

Код: 11516-01
Артикул: 350000282
Виробник: Cadex
В наявності
68000 грн
Скорочений опис
Колесо переднє шосе Cadex AR 35 Борт без гачків і точна посилена карбонова насадка створюють винятково міцну конструкцію з найкращою у своєму класі вагою. Ширина внутрішнього обода 25 мм забезпечує більш рівномірну форму...
Читати далі...
Характеристики
Артикул - 350000282
Вес - 635г
Выгрузка - Y
Переглянути все
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Колесо переднє шосе Cadex AR 35 (350000282)

Колесо переднє шосе Cadex AR 35

Борт без гачків і точна посилена карбонова насадка створюють винятково міцну конструкцію з найкращою у своєму класі вагою. Ширина внутрішнього обода 25 мм забезпечує більш рівномірну форму шини та кращу керованість. Інноваційна вільна втулка з тріскачкою на 60 зубів і ультрагладкі керамічні підшипники забезпечують чуйне відчуття, а карбонові спиці з високою міцністю на розрив і динамічна збалансована шнурівка підвищують бічній жорсткості. Все це забезпечує найкращу в своєму класі швидкість, ефективність і довговічність для чудових характеристик на всіх бездоріжжях. Схвалено UCI та ITU. Характеристики:
  • Технологія обода без крюків забезпечує ударостійкість рівня XC, забезпечуючи більш послідовна структура вуглецевого волокна на стінці обода. Це також створює a більш округла форма шини для кращого зчеплення та підтримки боковини під час поворотів.
  • Точне армоване вуглецеве укладання розміщує вуглецеве волокно лише там, де це необхідно, створення надміцного та легкого обода.
  • Внутрішня ширина 25 мм і конструкція обода без гачків пропонують коротший і широкий контактна пляма шини для зменшення втрати потужності та збільшення амортизації.
  • Широка внутрішня ширина підтримує більший об’єм дороги та гравію 28–45 мм шини, що дозволяє знизити тиск у шинах і впевненіше керувати.
  • Висока міцність на розрив, надлегкі карбонові спиці CADEX і точність комбайн з посиленим вуглецевим шаром для кращого у своєму класі співвідношення жорсткості до ваги.
  • Спеціально налаштована технологія Dynamic Balanced Lacing (DBL) встановлює спиці на a ширший кут фіксації та вирівнює напругу під час обертання педалей, виробляючи більш жорстке, ефективніше колесо з чудовою передачею потужності.
  • Керамічні підшипники CADEX забезпечують у 1,5 рази плавніший рух, ніж сталеві.
  • Легка втулка CADEX R2-C60 з R-Drive має DLC на 60 зубів тріскачка, міцна плоска пружина та модернізований пилозахисний чохол залучення та довготривала ефективність.
  • Інтегрована конструкція передньої втулки посилює опору осі та усуває люфт шляхом заміни торцевої кришки, підшипника та інтерфейсу втулки на інтегрований вісь, що проходить по довжині втулки.
Технології: CADEX Hookless Rim Technology Широка внутрішня ширина обода та міцна безперервна структура з вуглецевого волокна створюють круглішу форму шини для чудового зчеплення та керованості, а також додаткову підтримку бічної стінки для поворотів, і все це без шкоди для ваги. Спиці Aero Carbon Аерокарбонові спиці CADEX з високою міцністю на розрив мінімізують бічні згинання для більш ефективного прискорення та підйому, а також мають спеціально розроблену аеродинамічну форму, що забезпечує відмінні аеродинамічні характеристики, а також чудову стабільність при змінному вітрі, і все це при найменшій вазі. Спеціально налаштована технологія DBL Технологія Dynamic Balanced Lacing встановлює спиці під ширшим кутом закріплення та тим самим рівнем натягу під час обертання педалей, створюючи більш жорстке, ефективніше колесо з чудовою передачею сили. Система CADEX R-Drive Freehub З анодованими внутрішніми частинами втулки для підвищення довговічності та оновленим захистом від пилу для максимальної довговічності система R-Drive Freehub має 60-точкову тріскачку та оптимізовану конструкцію пружини. Результатом є миттєва ефективна передача електроенергії та безкомпромісна надійність. Передня втулка з вбудованою віссю CADEX Інтегрована конструкція передньої втулки посилює підтримку осі та усуває люфт завдяки заміні стандартної торцевої кришки, підшипника та втулки на інтегровану вісь, що проходить по довжині втулки. Це збільшує опору наскрізної осі та підвищує поперечну жорсткість усієї конструкції. Точна посилена укладка Завдяки прецизійному посиленню CADEX вуглецеве волокно має високу міцність на розрив лише там, де це необхідно, створюючи міцну, жорстку структуру за мінімальної ваги.

Основні характеристики Колесо переднє шосе Cadex AR 35 (350000282)

Артикул 350000282
Вес 635г
Выгрузка Y
Материал Карбон
Модель AR 35 DISC
Производитель Cadex
Тип Колеса в сборе

Відгуки про Колесо переднє шосе Cadex AR 35 (350000282)

0
Авторизація
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Колесо переднє шосе Cadex AR 35 (350000282)

Немає запитань про цей товар.
icon_teleg icon_callback icon_email