Колесо шосе Cadex 36 DB заднє (350000278)

Код: 11500-01
Артикул: 350000278
Виробник: Cadex
В наявності
68000 грн
Скорочений опис
Колесо шосе Cadex 36 DB заднє CADEX 36 Disc WheelSystem — це універсальне, легке композитне колесо, створене для реальних умов експлуатації. Завдяки дизайну обода без гаків з оптимальною внутрішньою шириною 22,4 мм і гли...
Читати далі...
Характеристики
Артикул - 350000278
Вес - 750г
Выгрузка - Y
Переглянути все
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Колесо шосе Cadex 36 DB заднє (350000278)

Колесо шосе Cadex 36 DB заднє

CADEX 36 Disc WheelSystem — це універсальне, легке композитне колесо, створене для реальних умов експлуатації. Завдяки дизайну обода без гаків з оптимальною внутрішньою шириною 22,4 мм і глибиною 36 мм, він забезпечує неперевершене прискорення та ефективність підйому, а також впевнене керування на спусках, під час вітру та на різноманітній місцевості. Схвалено UCI та ITU. Характеристики:
  • Прецизійне посилене розміщення розміщує вуглецеве волокно лише там, де це необхідно, створюючи міцну, жорстку конструкцію обода вагою лише 1302 грами.
  • Технологія Dynamic Balanced Lacing створює більш жорстке, ефективніше колесо з чудовою передачею потужності.
  • Висока міцність на розрив спиць CADEX aero carbon мінімізує бічний згин для більш ефективного прискорення та підйому.
  • Ширина внутрішнього обода 22,4 мм створює збільшену площу контакту шини для кращого зчеплення та поглинання ударів, кращої керованості, більшої впевненості та меншої втоми водія.
  • Технологія обода без гаків CADEX має широку внутрішню ширину обода та міцну безперервну структуру з вуглецевого волокна, що допомагає створити більш округлу форму шини для чудового зчеплення та керованості, а також додаткову підтримку бічної стінки під час поворотів, і все це без втрати ваги.
  • Прецизійно оброблена втулка R1-C30 із низьким коефіцієнтом тертя значно зменшує навантаження на підшипник, оскільки керамічні підшипники CADEX ще більше підвищують ефективність, пропонуючи нижчий опір коченню та в 1,5 раза плавніший рух, ніж сталь.
  • Низький профіль обода 36 мм забезпечує відмінну стабільність при змінному вітрі.
Технології: Спеціально налаштована технологія DBL Технологія Dynamic Balanced Lacing встановлює спиці під ширшим кутом закріплення та тим самим рівнем натягу під час обертання педалей, створюючи більш жорстке, ефективніше колесо з чудовою передачею сили. Втулка з низьким коефіцієнтом тертя Прецизійно оброблені внутрішні частини усувають надмірне навантаження на підшипник, зменшують тертя підшипника та мінімізують опір коченню. Спиці Aero Carbon Аерокарбонові спиці CADEX з високою міцністю на розрив мінімізують бічні згинання для більш ефективного прискорення та підйому, а також мають спеціально розроблену аеродинамічну форму, що забезпечує відмінні аеродинамічні характеристики, а також чудову стабільність при змінному вітрі, і все це при найменшій вазі. Керамічні підшипники CADEX Міцні, надтверді керамічні підшипники ще більше підвищують ефективність кочення втулки завдяки меншому опору коченню та в 1,5 раза плавнішому ходу, ніж сталеві підшипники. CADEX Hookless Rim Technology Широка внутрішня ширина обода та міцна безперервна структура з вуглецевого волокна створюють круглішу форму шини для чудового зчеплення та керованості, а також додаткову підтримку бічної стінки для поворотів, і все це без шкоди для ваги. Точна посилена укладка Завдяки прецизійному посиленню CADEX вуглецеве волокно має високу міцність на розрив лише там, де це необхідно, створюючи міцну, жорстку структуру за мінімальної ваги.

Основні характеристики Колесо шосе Cadex 36 DB заднє (350000278)

Артикул 350000278
Вес 750г
Выгрузка Y
Модель 36 DISC
Назначение Шосе
Производитель Cadex
Тип Колеса в сборе

Відгуки про Колесо шосе Cadex 36 DB заднє (350000278)

0
Авторизація
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Колесо шосе Cadex 36 DB заднє (350000278)

Немає запитань про цей товар.
icon_teleg icon_callback icon_email