Набір для настільного тенісу Donic-Schildkrot Mini Set (788460)

Код: 53904-16
Артикул: 788460
Виробник: Donic-Schildkrot
В наявності
378 грн
Скорочений опис
Набір для настільного тенісу Donic-Schildkrot Mini SetМіні-набір для настільного тенісу від Donic-Schildkröt – це гнучка розвага для настільного тенісу для молодих та старих та майже всюди. Просто прикріпіть невеликий на...
Читати далі...
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Набір для настільного тенісу Donic-Schildkrot Mini Set (788460)

Набір для настільного тенісу Donic-Schildkrot Mini Set

Міні-набір для настільного тенісу від Donic-Schildkröt – це гнучка розвага для настільного тенісу для молодих та старих та майже всюди. Просто прикріпіть невеликий набір сіток (57x7.5 см) до гладкого столу за допомогою присосок (в ідеалі злегка змочіть присоску, тоді сітка триматиметься навіть на текстурованих столах) і ви можете швидко змагатися під час обіду. перерву або між уроками у школі.


Міні-набір також допоможе розважитись увечері за столиком бістро на вечірці. Дві маленькі ракетки виготовлені із FSC-сертифікованої деревини з гумовим покриттям для настільного тенісу. Також в набір входить менший пластиковий м'яч Poly 40+ розміром 35 мм. Якщо він зламається або зникне, ви можете грати будь-яким звичайним м'ячиком для настільного тенісу (40 мм).


Набір упакований в екологічно чисту картонну упаковку. Донік має чудову репутацію у всьому світі в сегменті змагань з настільного тенісу і є екіпірувальником багатьох відомих топ-гравців. Традиційний німецький бренд Schildkröt існує на ринку вже понад сто років і вважається винахідником м'яча для настільного тенісу. Сьогодні Donic-Schildkröt є беззаперечним лідером ринку рекреаційного настільного тенісу у Центральній Європі. Він виробляється на фабриці Schildkröt у Китаї, сертифікованій BSCI, відповідно до найвищих соціальних стандартів.

Відгуки про Набір для настільного тенісу Donic-Schildkrot Mini Set (788460)

0
Авторизація
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Набір для настільного тенісу Donic-Schildkrot Mini Set (788460)

Немає запитань про цей товар.
icon_teleg icon_callback icon_email