Опис Протеїновий пудинг Nutrend Protein Pudding (шоколад + какао) 40 г
Білковий пудинг - це смачна закуска, багата на білок, який сприяє нарощуванню та підтримці м'язової маси й корисний для кісток. Він може входити до складу як класичної дієти для схуднення, так і кетогенної дієти. Він підходить як для спортсменів, чий раціон орієнтований на споживання білка, так і для всіх прихильників здорового способу життя, які бажають урізноманітнити свій звичний раціон. Цей смачний перекус без почуття провини можна вживати і як замінник десерту.
- Смачна білкова закуска
- 27 г білка на порцію
- Без додавання цукру
- Без штучних барвників
- Збагачений травними ферментами DigeZyme®
- Відмінний смак
- 2-хвилинне приготування
- Просто додайте воду і перемішайте в шейкері
Інгредієнти
ПРОТЕЇНОВИЙ ПУДИНГ зі смаком ванілі - 35% ізоляту молочного білка, 35% концентрату сироваткового білка (містить лецитин соняшнику та протизлежувальний агент фосфат кальцію), 14% ізоляту сироваткового білка (містить лецитин соняшнику), згущувач - ксантанова камедь, сухе незбиране молоко, ароматизатор, стабілізатор камедь акації, антизлежувальний агент діоксид кремнію, суміш травних ферментів Digezyme® (амілаза, протеаза, лактаза, ліпаза, целюлаза), підсолоджувачі (сукралоза, стевіолові глікозиди), барвник бета-каротин. Може містити сліди сої.
Рекомендоване дозування:Дозу 40 г енергійно збовтати в шейкері з 250 мл води або молока до загустіння. Виходячи з добової потреби в білку, вживати 1 - 2 порції на день, між прийомами їжі. Максимально 2 порції на день. Не перевищуйте рекомендоване дозування. Після розкриття продукт призначений для негайного вживання. |
Енергетична цінність | 1 468 кДж/347 ккал | 587 кДж/139 ккал |
Жири | 3,7 г | 1,5 г |
з яких насичені жирні кислоти | 2,3 г | 0,9 г |
Вуглеводи | 6,7 г | 2,7 г |
з яких цукру | 4 г | 1,6 г |
Волокно | 7,6 г | 3 г |
Білок | 68 г | 27,2 г |
Сіль | 1,6 г | 0,6 г |
Травні ферменти | 30 мг | 12 мг. |
Відгуки про Протеїновий пудинг Nutrend Protein Pudding (шоколад + какао) 40 г
Немає відгуків про цей товар.