Пульт дистанційного керування DJI Cendence Remote Controller (100113)

Код: 407716
Артикул: 100113
Виробник: DJI
В наявності
523444 грн
Скорочений опис
Пульт дистанційного керування DJI Cendence Remote Controller (100113) Пульт управління Cendence замислювався як доповнення до комплексного рішення, що складається з дрону Inspire 2, антени Tracktenna та монітора CrystalS...
Читати далі...
Характеристики
Артикул - 100113
Выгрузка - Y
Модель - Cendence Remote Controller
Переглянути все
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Пульт дистанційного керування DJI Cendence Remote Controller (100113)

Пульт дистанційного керування DJI Cendence Remote Controller (100113)

Пульт управління Cendence замислювався як доповнення до комплексного рішення, що складається з дрону Inspire 2, антени Tracktenna та монітора CrystalSky. Будучи необхідним елементом цього рішення, Cendence обладнано модулями та компонентами, які допомагають повністю розкрити потенціал Inspire 2. Незважаючи на те, що пульт управління Cendence створювався для Inspire 2, він також є сумісним з іншими пристроями DJI професійного рівня. Пульт оснащений п'ятьма каналами аналогового управління і більше десятьма кнопками, що налаштовуються, що забезпечують повний контроль над системою. Крім того, ви можете змінювати антени, підключати додаткові модулі через роз'єм HDMI, SDI, USB і CAN і встановлювати зовнішні монітори на монтажний кронштейн.

Розбірна конструкція, сумісність із CrystalSky 

Монітор CrystalSky кріпиться на спеціальний утримувач на пульті керування Cendence. Розбірна конструкція Cendence дозволяє легко встановлювати та знімати з нього антени, друковану плату, утримувач пристроїв та акумулятор для більшої сумісності з майбутніми літальними апаратами від DJI.

Управління з двох пультів 

Cendence може виступати в ролі головного або керованого пульта управління в поєднанні з шляхом Inspire 2 або іншим пультом Cendence. Відмінне рішення для точного керування камерою.

Роз'єми 

Роз'єми SDI та HDMI дозволяють транслювати відеосигнал у 1080i50 та 720p60. DJI Focus, Tracktenna та інші аксесуари можна підключити через роз'єм CAN. Tracktenna здатна передавати сигнал на частотах 2,4 ГГц та 5,8 ГГц на великі відстані. При використанні Inspire 2 антена може транслювати дані зі швидкістю 10 Мбіт/с в радіусі 2 км. Це значно покращує якість відеопотоку. Через роз'єм USB-A можна підключати інші мобільні пристрої.

Акумулятор 

Cendence обладнаний знімною батареєю, що працює до чотирьох годин. Її завжди можна замінити або зарядити пульт через роз'єм живлення. Cendence працює на таких же батареях, що і монітор CrystalSky, що покращує взаємодію пристроїв.

Аксесуари 

Практичні аксесуари полегшують експлуатацію Cendence. Розвантажувальний жакет Cendence рівномірно розподіляє вагу пульта з аксесуарами, що допомагає використовувати його протягом тривалого часу. Чохли для джойстиків захищають стіки від забруднень і продовжують термін їхньої служби. Змінний тримач мобільного пристрою дозволяє прикріплювати телефон або планшет замість монітора CrystalSky.

Основні характеристики Пульт дистанційного керування DJI Cendence Remote Controller (100113)

Артикул 100113
Выгрузка Y
Модель Cendence Remote Controller
Производитель DJI
Тип Пульт
Цвет Черный

Відгуки про Пульт дистанційного керування DJI Cendence Remote Controller (100113)

0
Авторизація
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Пульт дистанційного керування DJI Cendence Remote Controller (100113)

Немає запитань про цей товар.
icon_teleg icon_callback icon_email