Мінерали ZMA - 90 капс

Код: 48791-07
Артикул: 820256
Виробник: Haya Labs
В наявності
561 грн
Скорочений опис
ZMA ВІД HAYA LABS ОПТИМІЗУЄ ПРОЦЕС ВІДНОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ТРЕНУВАННЯHaya Labs розробила цей продукт з інноваційною запатентованою формулою, яка поєднує цинк і магній, забезпечуючи таким чином численні переваги для здоров'я ор...
Читати далі...
Оплата
Оплата
Готівкою, Безготівковий розрахунок для юридичних осіб, Liqpay, Visa/MasterCard, Privat24, Monobank
Гарантія
Гарантія
Гарантія 12 місяців Обмін повернення товару протягом 14 днів
Доставка
Доставка
Вартість доставки згідно з тарифами перевізника по Україні 1 - 3 дні , Самовивіз

Опис Мінерали ZMA - 90 капс

ZMA ВІД HAYA LABS

ОПТИМІЗУЄ ПРОЦЕС ВІДНОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ТРЕНУВАННЯ

Haya Labs розробила цей продукт з інноваційною запатентованою формулою, яка поєднує цинк і магній, забезпечуючи таким чином численні переваги для здоров'я організму. є ідеальним продуктом для спортсменів, яким необхідно оптимізувати відновлення після фізичних навантажень, отримуючи в результаті поліпшення спортивних результатів. Він також збільшує вироблення тестостерону та ІФР-1. Ця важлива комбінація цинку, магнію і вітаміну B6, якою володіє ZMA від Haya Labs, підвищує рівень тестостерону. Це харчова добавка, яка збільшує м'язову силу, покращує витривалість, сприяє розвитку м'язової маси, покращує період відпочинку та скорочує час, необхідний організму для відновлення м'язової маси після виконання вправ, інтенсивних тренувань.


Активні компоненти ZMA ВІД HAYA LABS:

  • Цинк, який є важливим елементом здорового зростання всіх клітин. Це також важливий мінерал для оптимального відновлення тканин та нормалізації імунної функції організму.
  • Магній бере участь у багатьох ферментативних функціях та сприяє балансу електролітів в організмі. Він також бере участь у виробленні енергії та сприяє нормальному розвитку нервово-м'язової функції.
  • Формула ЗМАот Haya Labs збагачений вітаміном B6 для максимального засвоєння активних інгредієнтів. Спортсмени, які найчастіше беруть участь у високоінтенсивних фізичних навантаженнях, можуть мати дефіцит цинку, що, крім того, викликає дефіцит магнію. Недолік цих мінералів викликає м'язову слабкість, втому та незначне зростання м'язів.

Переваги прийому ZMA від Haya Labs:

  • Забезпечує необхідну дозу цинку та магнію
  • Збільшує вироблення тестостерону та IGF-1
  • Стимулює зростання м'язової маси
  • Це допомагає одужанню
  • Збільшує силу та витривалість


ZMA від Haya Labs - це формула з цинком, магнієм і вітаміном B6, що підвищує силу та витривалість. Він сприяє розвитку м'язової маси та забезпечує оптимальну підтримку для відновлення. Він збільшує силу та витривалість, а також вироблення тестостерону та ІФР-1. Цинк є важливим елементом для нормального розвитку клітин та нормального функціонування імунної системи. Ця спортивна добавка підвищує силу, потужність та витривалість під час кожного тренування.


Рекомендації щодо застосування: приймати по одній дозі (дві капсули) на день за 30-60 хвилин до сну.

Відгуки про Мінерали ZMA - 90 капс

0
Авторизація
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Питання та відповіді (FAQ) Мінерали ZMA - 90 капс

Немає запитань про цей товар.
icon_teleg icon_callback icon_email